assalamualaikum

Sabtu, 2 Januari 2010

ape aku dah tue????



2/1/2010

tarikh keramat bg makcik2 kat luar tu yg masih single lg.. mane tak nyew anak bapak aku (mmg la bpk aku takkan bpk korg) ni da meningkat umurnyew kpd 22... adakah aku da tue.??? baguslah kalo makcik2 kat luar nak jdikan aku sebagai menantu.. tp kalo jdkan laki... argh... tanak aku...



mlm tu aku mcm nak duk bilik jew mengadap facebook aku yg aku kalo tgk lame2 mcm da sebijik cam muke aku jew gmbar kat profile aku tu... ae??? teruskan cerite.. dalam kul 12 diorg serbu bilik aku.. maka terkejut beruklah si roommate aku.. die plak yg excitet(camne tah eja).. rupenyew diorg buat surprise kat aku... hapy birthday to aku..


hmm.. terharu aku.. cam nak kencing je rasenyew tme tuh.. ye la.. aku mmg thn kencing tak buang2 dri aku duduk mengadap bnde tu.. nak dipendekkan citer.. diorg beli kek sekeret resepe merepek sepotong.. kecik jew.. tak byk.. tp syukurlah.. bleh kongsi ramai2 lg.. (tp ade plak bdk yg excitet, roommate aku gak, pale ho kau... igt ko smart)


muke yg kepenatan lyn bdk2 yg buat surprise kat aku... tak tau la penat buat pe.. tgh mlm kan.. hehe






membe cine satu umah.. bdk sbh.. korg jgn plak fikir yg bukan2... aku ni straigth la... nak ade makwe.. single lg tau.. sape nak kat aku tggl la no tepon.. hehe





muke yg tak leh blah.. bersyukurlah dgn ape yg ade.. muke aku mmg sampo pun..



anyway... thanks to all my friend yg wish kat aku.. and to all my housemate. i really apriaciete(sory,, inggeris aku mcm sampah skit) what have you done in that night..
thanks dude.. u all my friend till i lost my last breath.. mcm gempak je ayat..


kpd makcik2 kat luar tu.. kalo tuk anak makcik saye terime.. tp agak2 la kalo nak bg pun.. mesti la yg smart seperti saye.. mcm haram(da lame tak gune ayat ni)

till i update my blog again

adios

assalamualaikum



3 ulasan:

izzah fakharuldin berkata...

Selamat hari tua
wahai orang tua zaiyad!
semoga kau menjalani hidup2 tua ko
dengan penuh barakah,,n remember,
ajal makin mndekat,,
nyawa makin singkatm,,
maka bila da jadi tua ney
buat la care da tua ye org tua!
huhuhu~
btw, 'appreciate' - i think this is the correct spelling..
ampun wish lambat
sibuk ngan camping,,

lea berkata...

memang kamu dh tue

:P

yad_element berkata...

thanks.. cam nak nangis je bile da tue nih.. ceh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

iklan aku x phm

nyanyi jom awak