assalamualaikum

Isnin, 28 Jun 2010

Allah sentiasa berbicara dgn hambanya 2

alhamdulillah

jam pkul 10.00 mlm
lepas solat isyak.. (lewatnye la solat isyak anda ya mohd zaiyad.. ish3.. ape nk jd la.. ubah bg cepat skit ye)

"dan jika tidak kerana aku bimbang akan keberatan umatku, nescaya akan aku perintahkan supaya dilewatkan solat isyak sehingga satu pertiga malam atau di pertengahan malam"

tp kalo stakat buat bnde yg x berfaedah bek solat awal ye mohd zaiyad ye..
baik...

smbungan PMGK10 ye..

dengan sdikit kedrat yg ade.. cerita ini diteruskan demi kesinambungan pmgk pd mase akan datang.. (ayat bodek)
bertarikh 26 jun.. cerite kuliah subuh masih lg berlaku.. dan alhamdulillah.. dpt ilmu baru.. walaupun lupe da ape isi kat kuliah subuh tu, ini adalah diakibatkan oleh tidak menyalin semula ape yg didengar.. tahniah untuk anda skali lagi ye mohd zaiyad.

dan tanpa ada sebarang prubahan terhadap etika pemakaian semasa subuh td.. terus kami dikerahkan ke padang futsal luarnya (tempat org main futsal tp kat luar la..).. bnde petame kene buat.. stretching.. then ingat kene lari joging then tdo ke ape ke.. die suh buat aktiviti kumpulan.. bersama dengan kumpulan anda.. naikkan seorang demi sorg dengan syarat kaki dilanjurkan ke hadapan dan tiada bengkok dan juga hanya org sebelah sahaja yg boleh tarik dan brapa bnyak dan da..

selepas aktiviti tu kami disuruh merumuskan apa yg kami dpt dengan melakukan aktiviti tu..
pd pendapat aku..
ya, mmg kite akan kate.. teamwork lah, fikir luar kotak lah, semangat lah.. dan itulah jwpan aku.. so x yah a tnye saye ye.. buang mase je tnye saye.. sebab akan jwb bnde same.. huhu
respect kat budak2nye sebab brani tuk berkate2 di khalayak ramai... syabas ya budak2..

balik bilik masuk bilik mandi di bilik air then masuk smula dlm bilik amek pakaian kat dlm beg..
(pening buat ayat camni senanye)

setelah bersiap dan sedia untuk makan. kami ke dewan makan untuk sarapan pagi, menu pagi. bihun goreng. ya.. hidang dalam talam.. sudah lama tidak mempraktikkannya. dulu biasa ye mkn di dalam dulang.. nostalgia, mcm nk nangis je. bukan sebab terharu tp sebab ade org pijak jari tangan.. x pe la.. sabar2..

then after that kami dihadapkan pula ke dewan untuk ceramah, slot 1 ye seperti dalam tentatif. ceramah bertajuk UNIVERSITI KEHIDUPAN yg disampaikan oleh Norizam Zainal Abidin if x silap la.. insyaAllah.. lain entry saye try tuk citer ape yg diceramahkan

tp ape yg penting adalah


anda dikatakan orang yang berilmu jika anda memahami makna daripada sesuatu tanda kerana sesuatu yang berlaku bermakna


smbung hari lain ye.. tibe2 nak tdo

lupe nak bgtau..
group kami bernama 2s.. iaitu spead and steady what ever.. blur.. di ketuai oleh andak dan dipimpin atau dipantau oleh 2 org fasilitator.. iaitu
makcik su (syarifah sumayyah)
pakcik salam (ahmad abdussalam)

1 ulasan:

Muhammad Ar-Rabi' berkata...

abg noryzal dik. nama dia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

iklan aku x phm

nyanyi jom awak