assalamualaikum

Rabu, 10 Mac 2010

jahanam kah aku selepas ape yg berlaku???



selamat kah pepagi bute camni??

ah.. abaikan lah sume tuh..

pagi2 tme aku nak siap g klas... miss syikin msg aku...
die ckp klas kensel.. die keracunan makanan.. sian die.. da la mengandung

that mean sia2 lah aku siap... ape leh buat... dlm kelam kabut tu.. pepagi lg aku tgk membe aku pun kelam kabut, aku tnye lah kpd gerangan mereka2.. begini diolognyew

"apekah yg mengganggu minda kalian semua?? sehingga membuatkan pagi ini menjadi pagi yg gelap??"

tanye aku dgn sopannya

dan mereka menjawab

"kami sebenarnya sudah memakan waktu, kami kuathir rancangan kami tidak menjadi"

aku balas kembali

"rancangan yg bagaimana sehingga membuatkan kalian sgt takut untuk berdepan dengan situasi??"

dan jawab mereka

"hakikat sebenar adalah kami sgt memerlukan kesempatan waktu. kami dalam perancangan RANCANGAN MALAYSIA KE 10.. menjadikan malaysia sebagai negara hiburan."

wehhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

all crab... like mr crab..

senarnyew.. diorg pepagi nak g KLCC.. chill di KLCC.. hari selase...
dan dgn kelebihan kelas kensel.. aku dgn riangnya menawarkan diri tuk ikut depa g KLCC chill2...

dan bergeraklah aku bersama mereka... zul dan lorin




lrt
wangsa maju-klcc=RM2.00

sesampai kat sane..
rupenyew tggu membe diorg lg 2 org.. pompuan

aergghhhh.. wuuhuuuuuuuuuuuuu

pale otak... ok2.. lepas je dah smpai 2 org tuh.. beli tiket wayang... oh.. tgk wayang rupenyew.. seb bek la ade org sponsor.. thanks to lorin.... tabik...

ohoho.. tgk niyang rapik rupenyew.. ni yang nak merepek nih...

dlm tu ade 2 3 kerat manusie jew.. berkepit... lantaklah diorg.. pedulik ape aku..

conclusion cerite,,, jgn lah menyekutukan Allah.. jgn percaye ngan bnde2 karut and khurafat

lepas je abis kami da blur da.. tak tau nak wat pe.. karoke lah.. kate salah sorg wanita dlm group kami... aku on jew.. wiihaaaaaaaaaaaaaa

ckp bnyk pun x gune,,..

tgk je la gmbar nih..

hmmm.....

hmm...

hm...

lambat betul upload..

woi budak umah... korg main ape sampai tenet slow nih...





lmbtnyew....


kene buat lg skali.. sbr zaiyad


mls la aku nak upload gmbar.. senang citer..
nak carik aku kat facebook gmbar tu...
carik la pakai email aku..

yad_element@yahoo.com

2 ulasan:

ツ No-NaMe ツ berkata...

rajin lorin tu belanja ko..
knlkn kt ak la...bley tanggung ak plak..
wahkahkahkahkahkah ^_^

yad_element berkata...

nak ke?? carik la kat FB aku...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

iklan aku x phm

nyanyi jom awak