assalamualaikum

Khamis, 11 November 2010

ape yg perempuan tak bleh pakai



ape yg perempuan tak bleh pakai

jgn marah aku... hehe.. kene bace sampai abes dulu.. baru a paham walaupun aku tak paham.. aku da lame perhatikan bnde ni.. mmg pompuan tak leh pakai... tp, apekan daya.. tanpa perempuan siapelah lelaki kan... Allah Maha adil... hehe... Perancang yg terbaik... orait.. ini yg aku nak kate sebenarnye...

ape yg perempuan tak bleh pakai

a) Pakaian ketat2... aku suke tgk pompuan pakai baju ketat2 nihh.. sebab nantihh lehh buat sluar dlm aku jd ketat.. terime kasehh... but ape yg aku tak suke.. perempuan tue yg mcm tak seda diri pakai slua ketat.. owh man.. that Mr. crab... akak2 semue.. aku bukan nak mengarut walaupun aku suke mengarut, TAPI KORANG LAGI MENGAROT KALO PAKAI PAKAIAN YG KETAT2!!!... haiyo... so kesimpulannye... Perempuan Tak Boleh Pakai Pakaian Ketat-ketat Okehh...

b) Helmet dan membonceng... bersama lelaki yg haram bersekedudukan... err.. laki mmg semue haramm... yee,.. lelaki haram jadah... termasuk la aku.. yee.. aku juge ade keinginan nak bwk pompuan nek moto... uhuk2.. err.. tp aku lg suke bile ade pompuan yg tolak bile org ajak naek moto... that a wonderful girl.. yg maen ikut je kate jantan itu wandafool tolol.. sory to say.. its a fact, atau dlm melayunye, f**k-ta... so.. Perempuan Tak Boleh Pakai Helmet dan Membonceng bersame Jantan Haremmm... (kecuali kecemasan)

c) Minyak Wangi Kuat-Kuat... err... mcm tak betul je ayat.. camnilah.. okeh tak kalo bau minyak wangi pompuan.. mesti la okehh.. sedap je bau, yg tak sedap bile pakai minyak wangi terlampau kuat baunyaaAA... yaa... inilah maksudnya.. bau keti+minyak wangi+dodorent=maveles.. opss.. FITNAH... itulah yg bleh dikatakan, makin kuat bau, makin ramai org tertarik.. makin besar fitnah.. (fitnah dalam islam bukan setakat fitnah menuduh org, anda nilaikan sendiri).. so.. Perempuan Tak Boleh Pakai Minyak Wangi Kuat-kuat... (keh3)

d) HandBag besar2... mari kite denga dialog

"hai mak jah.. dari mane nak kemane??" mak temah

"dari umah nak ke pasar basah" mak jah

"buat ape??" mak temah

"ni lg sepesen manusie, aku nak pegi pasar beli rumah banglo 10 tingkat bg ko duduk" mak jah

"ehehe.. gurau kasar nampak.. besarnye beg, tak takut kene ragut ke??" mak temah

"alahh.. beg murah.. sape nak ragut mak temah oii.. buat isi ikan pun nanti" mak jah

"eee... tak tau ke.. PERAGUT TIDAK MELIHAT KPD JENAME BAG, TP MELIHAT PD PELUANG YG ADA, so tak kisah la brand ape, slagi bleh sapu die sapu" mak temah

"yeke, nanti aku tuka beg lain ye mak temah" mak jah

mari hightlight pd PERAGUT X MELIHAT KPD JENAMA... maksudnya... dorg tak kisah berape pompuan tu ade or berape besar bag org tuhh.. yg penting mereke sapu dah okehh.. okehh.. so... Perempuan Tak Boleh Pakai HandBag Besar2... ape ade hal.. mak aku tak pakai beg okehh.. die pakai jubah... keh3...

e) tandas lelaki.... kah3... kekurangan idea... segala idea bleh dihulurkan kedalam blog anda sendiri la woi...


bwh ni monolog kpd diri sendiri...

aku terfikir lg...
yad, ko nak nasihat org ko kene gune bahase yg baik2, tak leh kasar2, nanti ape la yg die kate nantii....
dan jawapan aku... baik abah kau(abah aku la tu), kalo nak die terase bkn care camni.. tgk org la nak care lembut atau kasar.. kalo slalu care lembut tak jalan... mmg tak jalan la.. pakai care kasar, bahase kasar kalo terase menusuk ke dalam sanubari.. that what we call demm u... u pishing i, i pishing u,,, what ever lahh...

malas layan org yg blagak baik dan alim.. pdhal dalam haremm..
(bagai meludah ke langit terkene pd muke sndiri...)

sehingga jari ini ade hati nak taip lg...

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hahaha....yad sengal!!
tp terbaek~

shamsiah shamsuddin berkata...

ade betul gak di situ..
like2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

iklan aku x phm

nyanyi jom awak