assalamualaikum

Sabtu, 27 November 2010

yes i'am single

okehh... kali ini betul2 ringkas,

ape yg korg paham bile org sebut perkataan di atas?? mesti korg fikir, "owh.. die ni single mingle, ade can nihh" dan bermacam2 ayat lg yg dikatakan same je maksudnye.. for me... ape yg aku rase kan... tetapi sebelum tuhh.. kene la aku kate awal2.. ini adalah kate2 hati aku dan tidak ade kaitan dgn org lain.. so what la org nak kate ape kan, itu hak masing2 nak terase. (kite terase sebab kite penah ade di dalam situasi itu)

orait... back to the isu here.. stelah difikir bnyk kali.. (serius ke..) ape yg aku nmpk la.. kite single sebab kite sudah anggap diri kite ni seumpama org yg ada dalam zmn semue manusia perlu kapel, iaitu zaman nihh la.. (tak semue)

apabila kite sebut dengan ringkas dan mantap, i'm single... what on everybody think,.. think again.. it is true that what im saying.. hati kite akan kate die single dan takde awek... keh3... nampak sgt la..

what my point is.. where is our heart to a muslim life, yeessss... not everybody perfect, and everybody has heart and feeling and has a right to gain love... but we dint even think about gain nikah, gain every night to pray to Allah hope to get guidance... noo.. we dint even want to get close to Allah...

Alhamdulillah..

p/s: i need to improve my english.. bla bla bla.. finish

3 ulasan:

New Hope berkata...

yes, kapel no need

tantawi pengacau kecil

izzah berkata...

they alws said tht im selling too expensive. hurrr duuh~ xkn la nak jadi murahan sangat kan kan

yad_element berkata...

new hope: yes i know that... hehe

Izzah: jgn kapel ye.,.. pliss.. i need you to be single sampai nikah... kui3...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

iklan aku x phm

nyanyi jom awak