assalamualaikum

Ahad, 11 Oktober 2009

soalan lazim (soalan copy paste jew)

bismillahirahmanirrahim

sedang aku belek2 blog org len aku tbce artikel yg tulis soalan tag..
so.. aku pun tertanye-tanye.. mane la diorg dpt soklan2 gitu..
aku try la tnye budak2 blog tuh..

mane nak dpt soklan tuh sume...
jwpn dorg ringkas jew...

ape benak la ko, copy paste je la.. jwpan tulis len...

ye tak ye jugak.. kate aku yg kebingungan

so... inilah sok
************************************

1. nama timangan anda di rumah...
simba.. haha lawak jew.. itu name kucen aku
kuarge pggil aku yad..
membe panggil aku yad atau pere..
org tue pggl aku budak2.. (bangkai nye org tue)
budak2 pggl abg...(takkan panggilkakak kot)

2. anda seorang yang...
mcm hampeh.. haram pun adew..
yg manje.. ye la sgt..
kiut... kiut kew??
agagaga

3. lagu favourite...
lagu nasyid.. (blah la wei, mengaku alim plak)
lagu tak kisah.. yg penting masuk kat kepale
bukan kepale masuk air


4. makanan kegemaran...
ofcourse stik...
lwk jeww

msakan mak aku kot.. hehe
yg pnting halal itu yg penting.. tol tak..
g

5. soalan telah daku abaikan....
aku suke abaikan org..
takde lah..
biasenyew org tanye.. ko ade duet tak.. aku nak pinjam
otomatik aku dah cabut da time tuh..
hehe

6. warna kesukaan...
lukisan alam... agagaga


7. benda yg mesti ada dalam beg...
enset, wallet, bedak compact, tissue ,lip gloss, kunci bilik
hehe.. mcm beg pompuan jew..
dlm beg aku mesti ade buku kecik nak tulis nota.. alat tulis nak tulis nota. dan tulisan aku
agagaga

8. kali terakhir anda menangis...
bile hati aku betul2 sakit dan tak leh terime kenyataan..
time nih aku akn nanges kat tikar sejadah..

9. sikap yg buat anda stress...
org yg ckp blakang.
ape ni wei.. nak ckp depan2 la.. baru gentle..
gentel kang.. baru tau..

10. tag 6 rakan anda...
mls.. soh dorg follow sendiri..
sebenarnye aku tak phm soklan..
hehe


itu sahaje lah soklan yg diterima oleh aku..
padahal aku curik org len punye
hehe



3 ulasan:

DakLengai berkata...

hek eleh ko ni...
hahaha...
Tag org tu, ko tag ar siapa2 yg ada blog.. tulis nama atau link blog diorang, nnti turn diorang lak buat tag..

aiceh..nmpknya ko dah stat kne demam tag. lepas ni lagi byk tag ko buat kot. demam aku dah lama surut... x men dah tag2 ni.. malash. haha

mIsS.Ladyb0sS berkata...

waaaa..
nme kucen ko SIMBA??
cm name kucen aku dlu2!!
ko tiru je en!
tp,,die da missing in action
sejak aku pindah umah,,
sedeyh!

well,
ASAL AKU TAG KO
KO X BUAT HA????
sesuke ati je en

Lynna berkata...

lalalalala~ tompunk lalooo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

iklan aku x phm

nyanyi jom awak